Accident într-o pădure de pe Valea Mare din județul Bistrița-Năsăud, unde un bărbat a fost surprins de un buștean. Accidentul s-a petrecut pe un teren greu accesibil.

 

UPDATE:

Victima, un tânăr în vârstă de 19 ani, este evacuată a fost evacuată spre ambulanță de către echipajele SMURD (TIM și EPA) cu sprijinul Salvamont și SVSU.

Din fericire, victima este constienta, a fost stabilizata, prezintă suspiciuni de fracturi și urmează sa fie preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportată spre UPU SMURD Bistrița„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BIstrița-Năsăud.

Echipajul de terapie intensivă mobilă va transporta victima până pe stadionul din Rodna de unde va fi preluată de elicopterul SMURD.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

La faţa locului, au fost direcţionate echipaje de prim ajutor, de la terapie intensivă mobilă, de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi de la Salvamont.

Potrivit purtătorului de cuvât al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, bărbatul peste care a trecut un lemn în pădure este conștient, acuză dureri la spate, la membru superior și unul inferior. Zona în care se află bărbatul accidentat este una greu accesibilă.