(VIDEO) Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud: „Am scos județul de pe harta roșie. Eram oaia roșie a PNL în Transilvania”

Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, a declarat, luni, într-o conferință de că liberalii bistrițeni au reușit să scoată județul de pe harta roșie. Totodată, liderul liberal bistrițean susține că rezultatele dezastruoase obținute de social-democrați se datorează faptului că „PSD a căzut până la urmă în capcana propriei sale politici odioase, de manipulare, de presiune, de minciună, de demagogie sfruntată, de mituire”. 

 

Declarațiile lui Ioan Turc vin în contextul în care PNL Bistrița-Năsăud a obținut rezultate foarte bune la nivel de județ, cifrele, încă parțiale la momentul conferinței de presă, , indicând un scor de aproximativ 38,28%. Liderul liberal bistrițean a transmis mulțumiri tuturor românilor care au votat PNL,

Le mulţumesc alegătorilor PNL care, împreună cu noi, au scos judeţul de pe harta roşie. Împreună am adus judeţul în normalitate. Eram oaia roşie a PNL în Transilvania. Am reuşit rezultatele de excepţie, care încă nu sunt definitive, dar în bună măsură reflectă victoria Partidului Naţional Liberal, victoria netă a PNL într-un judeţ controlat de foarte mulţi ani de zile de un PSD extrem de intolerant cu orice altă orientare„, a spus Ioan Turc.

Liderul liberal a spus că în România există un sentiment de frică, cum nu mai există în nicio altă ţară democratică, „de frică pentru propriile opinii, idei”.

Acest lucru este inacceptabil, iar oamenii când sunt timoraţi reacţionează. Până la urmă PSD a căzut în capcana propriei sale politici odioase de manipulare, presiune, minciună, demagogie sfruntată, de mituire. Oamenii din județul Bistrița-Năsăud au spus: destul!„, a afirmat Ioan Turc.

Acesta a mai precizat că organizația județeană va face o analiză obiectivă a rezultatelor, după care vor fi luate deciziile importante care se impun.

„Vom consolida locul întâi pe care l-am obţinut în acest scrutin şi la alegerile prezidenţiale, şi la alegerile locale, şi la alegerile parlamentare de anul viitor. Am adus PNL în elita filialelor liberale şi rămânem aici, fără niciun fel de concesie în ceea ce ne priveşte pe noi, a spus Ioan Turc.

Președintele libberal bistrițean a menţionat că PNL BN a câştigat în toate oraşele, dar şi în foarte multe comune.

„Aşteptăm ca numărătoarea să se încheie, să avem rezultatele finale ;i apoi vom putea trage concluzii despre modul în care noi am reușit să convingem, sau nu în anumite locuri. Bineeînțeles că niciodată nu trebuie să-ţi propui să iei totul. Într-o democraţie e nevoie de păreri de diferite culori. Ceea ce facem noi acum și o vom face pentru totdeauna, şi în anii care, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al electoratului, vom exercita puterea temporară la nivel judeţean şi naţional, este respectul pe care-l vom da oamenilor. Întotdeauna ne vom comporta normal. PSD nu s-a comportat normal”, a mai menţionat Ioan Turc.

Președintele liberal bistrițean i-a acuzat pe liderii social-democrați din Bistrița-Năsăud, respectiv pe Radu Moldovan – președintele PSD BN, dar și pe vicepremierul și ministrul Dezvoltării Daniel Suciu, că i-au terorizat pe primarii PNL.

Radu Moldovan împreună cu Daniel Suciu au circulat pe la primarii noștri, le-au făcut promisiuni, multe minicinoase, i-au presat, pe unii i-au terorizat de-a dreptul, le-au amânat scadenţa amânării unor contracte, ei care semnează contracte din banii tuturor, pentru că sunt bani publici. Au condiționat semnarea acestor contracte de rezultatele pe care le vor obține la alegerile europarlamentare și la referendum. Este inacceptabil și îi spun lui Radu Moldovan: dreptul la libertate, dreptul la speranţă nu se cumpără cu o roabă de asfalt şi cu niciun alt favor. Le recomand să își revină repede„, a spus Ioan Turc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.