Cristina Iurișniți: Românii s-au trezit și au conștientizat că votul este o forță! Justiția din România încă funcționează, în ciuda tuturor presiunilor

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, spune că românii au conștientizat că votul este o forță și le mulțumește totodată pentru încrederea acordată. Totodată, aleasa bistrițeană mai arată că hotărârea definitivă de condamnare a lui Liviu Dragnea demonstrează că Justiția din România încă funcționează.

 

 

Deputatul USR Cristina Iurișniți le transmite mulțumiri celor 10.000 de alegători bistrițeni care au votat pentru Alianța 2020 USR PLUS, dar și pentru prezența foarte mare la urne. Aleasa de Bistrița-Năsăud mai arată că rezultatul obținut de alianță la alegerile europarlamentare îi responsabilizează pe membrii acesteia.

Românii s-au trezit și au conștientizat că votul este o forță! Un drept dar și o obligație civică.
Vă mulțumim pentru prezența la vot de peste 42 %. Consolidarea democrației este singura cale spre o integrare mai bună în Europa!
Vă mulțumim pentru votul de încredere și sustinerea pentru Alianța 2020 USR PLUS!

Vă mulțumim de asemenea pentru cele peste 10 mii de voturi în municipiul Bistrița și locul 2 în ierarhia politică pe municipiu, rezultat care ne bucură dar ne și responsabilizează!„, a scris Cristina Iurișniți pe contul său de Facebook.

Aleasa de Bistrița-Năsăud mai arată că hotărârea de condamnare a lui Liviu Dragnea demonstrează că Justiția din România încă funcționează în România. Totodată, aceasta mai subliniază că România are nevoie de oameni integri la conducere.

#Fărăpenali în funcții publice este mesajul nostru de azi!

Hotărârea definitivă de condamnare a lui Liviu Dragnea demonstrează că Justiția din România încă funcționează, în ciuda tuturor presiunilor la care sunt supuși magistrații de doi ani și jumătate încoace. Într-o democrație, hoții plătesc pentru faptele lor, iar magistrații trebuie lăsați să-și facă treaba, lucru pe care l-au spus și românii, la urne, duminică.

România are nevoie în funcții publice de oameni integri și bine pregătiți din punct de vedere profesional, de oameni care să acționeze cu adevărat în slujba cetățenilor.

Prin forța votului și a independenței justiției, România „renaște” politic și moral!
Implicarea pentru schimbare continuă cu ajutorul și susținerea voastră, a tuturor celor care cred că «Fără hoție ajungem departe»!„, a menționat Iurișniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.