Zece mii de bistrițeni au semnat pentru campania #Fără penali în funcții publice!

Zece mii de bistrițeni au semnat pentru campania #Fără penali penali în funcții publice!, anunță deputatul USR Cristina Iurișniți. La nivel național USR a reușit să adune circa un milion de semnături. Potrivit deputatului bistrițean, campania va dura până la finele lunii august.

 

 

În Bistrița-Năsăud USR a reușit să adune 10.000 de semnături în cadrul campaniei #Fără penali în funcții publice!, a anunțat deputatul Cristina Iurișniți într-un comunicat.

„Când Injustiția devine lege, #rezistența devine datorie! Am ajuns la aproximativ 1 milion de semnături! 23 de judeţe cu peste 25.000 de semnături fiecare şi 986.216 totalul pe ţară până în prezent, iar Campania #Fără penali în funcții publice! continuă până la sfârșitul lunii august.

Bistrița a trimis azi coletul spre București, punând umărul în Caravana #Farapenali și ajutând alte județe mai mari care au reușit să adune peste 20 de mii de semnături.

10.000 de susținători la nivelul județului Bistrița-Năsăud sunt puțini față de alte județe ! A fost nevoie de timp pentru a trezi conștiința adormită sau implicarea minimă a cetățenilor care, cel puțin cu o semnătură, trebuie să înceapă să participe la schimbarea pe care ne-o dorim!”,  a precizat Iurișniți.

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud susține că această campanie a fost o lecție de civism și de trezire la implicare.

„Pentru bistriteni, în cel mai pesedist județ din Transilvania unul dintre cele mai puţin urbanizate judeţe ale României (36,7%), un județ sărac, cu puțin peste 70 000 de angajați, unul dintre județele cu cele mai mici salarii din țară, în schimb în topul județelor cu cel mai mare procent de emigranți, raportul dintre cei plecaţi şi angajaţi fiind de aprox. 55 %, #Fără penali a fost o lecție de civism și de trezire la implicare, pe care trebuie să o mai aprofundăm!

Doar împreună vom reuși să schimbăm în bine ceea ce ne propunem: o Românie modernă din care să nu ne mai dorim să emigrăm! #Farapenali.ro”, a transmis Cristina Iurișniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.