Zeci de amenzi date și permise de conducere reținute de polițiștii bistrițeni! Un bărbat s-a ales cu dosar penal

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au aplicat, joi, zeci de amenzi, în valoare de aproape 17.000 lei și au reținut și câteva permise de conducere. Totodată, oamenii legii au împărțit broșuri unor participanți la trafic mai rar întâlniți pe șoselele județului.

 

Polițiștii din Beclean au aplicat cele mai multe sancțiuni pe linie de circulație rutieră.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, aceștia au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.910 lei, și au reținut 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare, ca urmare a neregulilor constatate în urma unor controale în trafic, desfășurate ieri, pe raza de competență.

Cu ocazia acțiunilor, polițiștii au oferit bicicliștilor, căruțașilor și mopediștilor broșuri cu reglementările legale în vigoare.

Toto joi, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani din Bistrița, băut, în timp ce conducea un autoturism pe  DN 17, pe raza localității Crainimăt.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de  aproape 0,70 mg/litru, alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate două probe de sânge care vor stabili alcoolemia„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii i-au întocmit bistrițeanului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Acțiuni similare au desfășurat și polițiștii din Năsăud. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, aceștia au constatat și aplicat cu această ocazie 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.580 lei, dintre care 12 au fost aplicate pentru încălcarea normelor de ordine și liniște publică, iar alte șase au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.