Un tânăr din Republica Moldova s-a crezut pe autostradă, luni, și a gonit nebunește pe DN 17, deși se afla pe raza unei localități din județul Bistrița-Năsăud. Când l-au oprit, polițiștii au descoperit că acesta avea suspendat permisul de conducere. Același document i-a lipsit și unui bărbat din localitatea bistrițeană Sigmir.

 

Un basarabean în vârstă de 23 de ani a fost „prins”, luni, de radar gonind pe DN 17, prin localitatea bistrițeană Șieu Sfântu, cu peste 100 km/h. Tânărul avea și permisul suspendat.

La data de 12 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani din Republica Moldova în timp ce conducea un autoturism pe DN17, în localitatea Șieu Sfântu, cu o viteză de peste 100 de  km/h, înregistrată de aparatul radar, și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule„, a declarat Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Basarabeanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a ales însă cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Probleme penale are și un bărbat din localitatea bistrițeană Sigmir. Acesta a fost descoperit de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.