Un adolescent din comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud, în vârstă de doar 17 ani, care se afla în arest la domiciliu, a ajuns după gratii din cauză că nu a respectat obligațiile impuse de instanță.

 

În urma sesizărilor formulate de polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de un tânăr de 17 de ani, din comuna Livezile.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, adolescentul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu și împotriva lui era dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu. La finele lunii iunie, polițiștii au efectuat un control la domiciliul acestuia, ocazie cu care au constatat faptul că încalcă cu rea-credință obligațiile impuse în perioada arestului la domiciliu, motiv pentru care au solicitat înlocuirea măsurii.

În prezent, minorul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.