Administratorul unei firme din Bistrița, anchetat de polițiști pentru trafic de substanțe toxice și evaziune fiscală

Administratorul unei societăți comerciale din Bistrița este anchetat de polițiști pentru trafic de substanțe toxice și evaziune fiscală, din cauză că ar fi pus în vânzare produse de protecția plantelor cu termenul de valabilitate expirat și intrate în categoria deșeurilor periculoase, ar sumele obținute nu ar fi fost înregistrate în evidența contabilă. 

 

Sediul unei societăți comerciale din Bistrița, dar și locuința administratorului acesteia au fost percheziționate luni de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

„Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase împreună cei de la Acțiuni Speciale și Investigarea Criminalității Economice au desfășurat 2 perchiziții domiciliare. Acestea au avut loc la locuința unui bărbat din Herina, bănuit de comiterea unor infracțiuni și la sediul unei societăți comerciale din Bistrița pe care o reprezintă”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, cu ocazia activităților desfășurate, au fost ridicate 46 de plicuri care conțineau produse de protecția plantelor cu termenul de valabilitate expirat și intrate în categoria deșeurilor periculoase, care trebuiau eliminate, precum și documente de evidență contabilă.

Din verificările efectuate până în prezent de oamenii legii, a reieșit faptul că bărbatul ar fi pus în vânzare astfel de produse în zona unui complex comercial din Bistrița, iar sumele obținute nu ar fi fost înregistrate în evidența contabilă a agentului economic pe care îl reprezintă.

Drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de substanțe toxice și evaziune fiscală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.