Firmă din Bistrița-Năsăud, anchetată de polițiști! Și-a trimis angajații să exploateze ilegal agregate minerale din albia unui râu

Doi bărbați, angajați ai unei firme din Bistrița-Năsăud, au fost prinși în flagrant de polițiști, în timp ce exploatau nisip și pietriș din albia râului Ilișua.  Oamenii legii au deschis un dosar penal, în care firma este vizată, în condițiile în care aceasta nu deține licență pentru astfel de activități.

 

Dosar penal pentru infracțiunea de executare de activităţi miniere fără permis sau licenţă, întocmit de polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice, după ce angajații unei firma au fost prinși în flagrant de polițiști exploatând agregate minerale din albia râului Ilișua, din județul Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de executare de activităţi miniere fără permis sau licenţă.

S-a stabilit faptul că la data de 7 mai a.c.,  doi bărbați de 28 de ani, respectiv 38 de ani, ambii angajați ai unei firme, au efectuat lucrări de exploatare a nisipului şi pietrişului cu autoutilitarele societății, în albia râului Ilișua, în zona târgului de animale din localitatea Spermezeu„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis un dosar penal IN REM și continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de executare de activităţi miniere fără permis sau licenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.