Cei trei bărbați care au furat din incinta unei firme din orașul Năsăud aproape 10.000 lei, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Năsăud.

 

Trei bărbați își vor petrece sărbătorile după gratii, după ce judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă a acestora.  Oamenii legii au descoperit că toți trei sunt autorii unui furt din incinta unei firme din Năsăud petrecut pe data de 16 decembrie. În ziua respectivă, poliția a fost sesizată de administratorul firmei Năsăud, despre faptul că un angajat al său ar fi fost amenințat de o persoană necunoscută care avea fața acoperită cu o mască și care ulterior ar fi furat din incinta firmei o sumă importantă de bani.

Polițiștii aveau să descopere curând că lucrurile nu stau chiar așa, fiindcă respectivul angajat, în vârstă de 23 de ani, originar din orașul Sângeorz-Băi, mințise. În realitate, tânărul era părtaș la furt.

Ulterior, oamenii legii au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza orașelor Năsăud și Sângeorz-Băi, de unde au fost ridicate mai multe bunuri și suma de 2.500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei.