Declarații halucinante la Conferința de alegeri a PSD BN! Viorica Dăncilă: USR și PNL nu au câștigat alegerile, PSD a pierdut

Prezent la Conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, ministrul Ioan Deneș a explicat în versuri motivul pentru care partidul din care face parte a pierdut alegerile europarlamentare. „PSD n-a murit, doar s-a odihnit”, a spus Deneș. O explicație halucinantă a avut și Doina Pană: Când faci prea multe, se banalizează”. În aceeași notă s-a poziționat și premierul Viorica Dăncilă.

 

 

La Conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, social-democrații de marcă au încercat să-și consoleze colegii pentru înfrângerea suferită la alegeerile europarlamentare. Printre aceștia se numără ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, vicepreședintele PSD Doina Pană, dar și premierul Viorica Dăncilă.

Explicația ministrului Ioan Deneș vine în contextul în care multe localități din România au suferit de pe urma fenomenelor meteorologice extreme care au avut loc în România, în special înainte de alegerile europarlamentare.

Vom avea pe situații de urgență lucrări care vor începe până cel târziu la mijlocul lunii august în toate aceste zone (n. r. – calamitate). Știu că și dumneavoastră, domnilor primari, aveți astfel de proiecte, care sunt în derulare sau care vor fi derulate. Și totuși, în 26 mai, ne-am trezit în fața unui duș rece.  (…) Cred că noi ne-am rezumat în a face aceste lucruri. Niciodată nu s-au făcut atâtea investiții în administrațiile publice locale, în infrastructură, spitale, școli, câte s-au făcut în acești ultimi ani. Un singur lucru mai trebuie să facem: să mergem să stăm de vorbă cu oamenii și să le spunem în fiecare zi despre aceste lucruri. (…) Am să închei plastic cu un mesaj către adversarii politici. PSD n-a murit, doar s-a odihnit„, a spus Ioan Deneș

Discursul Doinei Pană s-a menținut în aceeași notă, o paralelă a investițiilor făcute de Guvern și rezultatul obținut de PSD la alegerile europarlamentare. Potrivit acesteia, dacă faci prea multe, se banalizează.

Avem o echipă frumoasă, avem realizări multe, important e cum manageriem. Din punctul meu de vedere, se pare că nu e important cât de mult faci, ci cât de bine știi să o spui. Și poate că mai există o vorbă din bătrâni la care ar trebui să ne gândim: când faci prea multe, se banalizează. Cred că toate astea, așa cumulate, plus multe altele, pe care desigur o să le contabilizăm au făcut să avem acest eșec la alegerile europarlamentare„, a spus Doina Pană la Conferința de alegeri a social-democraților din Bistrița-Năsăud.

Și Viorica Dăncilă nu a făcut notă discordantă, aceasta încercând să ridice moralul celor prezenți în sală.

USR și PNL nu au câștigat alegerile. Partidul Soical Democrat a pierdut alegerile. Pentru a putea duce partidul la victorie, trebuie să vedem unde am greșit„, a afirmat premierul Viorica Dăncilă -președintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.