Doi medici se reîntorc din Franța la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Gabriel Lazany: Am câștigat!

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a recâștigat doi medici, care în urmă cu circa 10 ani au plecat în Franța, a anunțat managerul unității medicale Gabriel Lazany. Este vorba despre medicii Sever și Anca Moldovan, care au ales să revină la Bistrița.

 

În urmă cu 10 ani, opt medici au ales să părăsească Spitalul Județean de Urgență Bistrița, printre aceștia numărându-se și soții Moldovan Sever și Anca, care au plecat să profeseze în Franța. „Acum am câștigat”, spune managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany.

Sever și Anca Moldovan, doi medici, el chirurg cu supraspecializare în chirurgie hepatică și transplant hepatic, chirurgie oncologică și chirurgie laparoscopică, ea medic ATI au ales acum 10 ani să părăsească România pentru a profesa în Franța. Atunci am pierdut.

Mă bucur că au decis să revină în țară și mă bucur că noile condiții din spital create în urma investițiilor majore din ultimii ani i-au făcut să aleagă din nou Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acum am câștigat. Întreaga lor experiență va sta la dispoziția bistrițenilor începând cu 1 aprilie. Succes în activitate!„, a scris pe Facebook managerul spitalului bistrițean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.