Ioan Turc: Solicit PSD să recunoască minciuna! Abordare profund comunistoidă

Declarații dure din partea liderului PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, la adresa municipalității bistrițene. Acesta acuză conducerea social-democrată că i-a mințit pe cetățenii municipiului în legătură cu un proiect prin care 700 de familii de tineri să aibă posibilitatea de a-și construi case în municipiu, administrația locală urmând a pune la dispoziție terenul necesar prin concesionare. Turc susține că de fapt proiectul respectiv a avut drept menire să acopere o propunere importantă a liberalilor, de extindere a oraşului în zona Dealul Cocoşului.

 

Liderul liberal Ioan Turc a declarat, joi, într-o conferință de presă, că social-democrații din Primăria Bistrița au mințit în legătură cu proiectul „Bistrița, casa ta” care vizează concesionarea de parcele de teren pentru tinerii care vor să își construiască o locuință. Asta pentru a acoperi o propunere a PNL Bistrița-Năsăud care are în vedere extinderea municipiului în zona Dealul Cocoșului.

Solicit PSD din primărie să recunoască minciuna cu care i-a indus în eroare pe oameni şi să înceapă demersurile tehnice în vederea extinderii oraşului în zona Dealul Cocoşului. Consider, de asemenea, că limitarea accesului la viitoarele parcele doar tinerilor este o abordare profund comunistoidă. Toţi oamenii activi trebuie să aibă acces la viitoarele parcele din Dealul Cocoşului. Am convingerea şi timpul îmi va da sau nu dreptate că în zona Livezi niciodată nu se vor investi milioane pe un rât, unde nu există nimic, pentru a se construi case, dovadă faptul că nimeni nu mai spune absolut nimic„, a declarat președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Săgețile liberalului au fost îndreptate în mod special spre viceprimarul social-democrat Cristian Niculae, cel care a lansat respectivul proiect pentru familiile de tineri din Bistrița. De altfel, Niculae este antrenat de PSD pentru o posibilă candidatură la Primăria Bistrița la alegerile locale din 2020.

Au trecut câteva luni de când domnul Cristian Niculae îi păcălea pe bistriţeni în faţa unei planşe frumos colorate că municipalitatea le va oferi tinerilor parcele de terenuri în Livezi, în proximitatea zonei industriale, pe un teren viran fără niciun fel de infrastructură, pentru a-şi construi locuinţe. De atunci, Executivul Primăriei tace, pentru că această minciună a fost încropită pentru a acoperi propunerea pe care am făcut-o, aceea de a viabliza prin lucrări de infrastructură o suprafaţă de circa 250 hectare de teren în Dealul Cocoşului şi de a concesiona în etape circa 3.000 de parcele bistriţenilor activi pentru construirea de case„, a spus Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.