Jandarmi bistrițeni, avansați în grad, la termen

Doi ofițeri și 20 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud au fost avansați, miercuri, în grad.

 

Prima zi a lunii august a adus pentru o parte dintre jandarmii bistriţeni avansarea la gradul următor, un moment deosebit de important pentru cariera unui cadru militar.

Au fost avansate în gradul următor la termen, un număr de 22 cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud: doi ofiţeri şi 20 de subofiţeri.

Momentul avansării a avut loc în cadru festiv, la revista de front a unităţii. Noile grade au fost înmânate, de șeful Inspectoratului, col. col. Florin Vasile Furnea.

Înaintarea în grad la termen, se realizează în conformitate cu prevederile legii nr. 80 din 1995, actualizată, privind statutul cadrelor militare.

Totodată, de la 1 august, îşi încep activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi doi dintre absolvenţii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, promoţia 2018. Aceştia îşi vor desfăşura activitatea în cadrul structurii de ordine publică de la nivelul inspectoratului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.