Sorin Hangan, către Ovidiu Creţu: Mai facem ceva, domnule primar? PSD guvernează voios, dar nu știm pentru cine. Pentru Bistrița, sigur NU

Preşedintele PNL Bistriţa, Sorin Hangan, a lansat un atac dur la adresa primarului Ovidiu Creţu, într-o postare pe contul său de Facebook, în care susţine că municipalitatea nu a realizat nimic concret în ultima perioadă, în afara unor reparaţii.

Șeful liberalilor bistrițeni, care este totodată şi consilier municipal, spune că în cel de-al treilea mandat, primarul PSD al Bistriței nu a făcut nimic, sau aproape nimic, şi îl întreabă dacă mai vrea să facă ceva.

„Mai facem ceva, domnule primar? De când ați fost reales primar, au trecut trei rânduri de artificii de Nunta Zamfirei. Nu știu ce sărbătorim concret, dar mă rog. Totuși mă întreb când lucrăm ceva în orașul nostru. În fiecare an, ne spuneți ce buget mare are orașul. Cred că orice bistrițean își pune întrebarea firească: Ce a făcut domnul primar cu cei aproape 150 milioane euro, în ultimii trei ani? Ce a ctitorit? Avem autobuze noi, ca la Oradea sau Cluj-Napoca? Am modernizat marile bulevarde, Decebal, A. Mureșanu? Am modernizat iluminatul public? Am îngropat cablurile care atârnă prin tot orașul? Parcul Industrial e ocupat de investitori? Pistele de biciclete sunt gata? Piața Decebal e modernizată?

Îmi amintesc că toate nu se puteau face fiindcă nu erați de aceeași culoare cu guvernul. Din 2012, PSD guvernează voios, dar nu știm pentru cine, domnule primar. Pentru Bistrița, sigur NU. De câte cincinale aveți nevoie să reparați orașul? Fiindcă în Bistrița se fac doar reparații, nu lucruri noi și bune”, a scris, pe Facebook, Sorin Hangan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.