La un pas de tragedie! Acoperișul unei vile din Bistrița, afectat de incendiu

O femeie a fost suferit un atac de panică, iar un bărbat s-a ales cu arsuri la un picior, după ce acoperișul vilei în care locuiesc, situată în cartierul Viișoara al municipiului Bistrița, a fost cuprins de flăcări.

 

În urmă cu puțin timp, acoperișul unei vile cu două etaje, aflată pe DN 17, la ieșirea din municipiul Bistrița înspre Beclean, a fost cuprins de un incendiu.  La fața locului au intervenit cinci autospeciale ISU.

În cele din urmă, incendiul a fost lichidat, dar două persoane care se aflau în locuință s-au ales cu urmări. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, o femeie a suferit un atac de panică, iar un bărbat a suferit arsuri la o mână.

„La incendiul de la Viișoara, echipajul SAJ a găsit o femeie de 59 ani cu atac de panică și un bărbat de 63 ani cu arsuri la membrul superior drept. Li s-a acordat primul ajutor și ambii au refuzat transportul la spital”, a declarat Ciprian Păcurar.

 

Din fericire, flăcările au fost stopate la nivelul acoperișului, dar acestea au afectat o suprafață destul de întinsă a acestuia, plus o parte din tavanul mansardei.

„În urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, respectiv tavanul mansardei pe aproximativ 100 mp”, a declarat Marius Rus, purtătotul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.