Patru tineri din Timiș, reținuți în Bistrița-Năsăud! Au dat spargeri pe Valea Bîrgăului

Patru tineri din Timiș au fost reținuți pentru 24 de ore și riscă să ajungă după gratii în Bistrița-Năsăud. Ei sunt bănuiți de polițiști că ar fi furat mai multe bunuri din incinta a două societăți comerciale din localitățile Colibița și Prundu Bîrgăului.

 

Doi bărbați, de 28 ani, respectiv 32 ani și două tinere de 17 ani, respectiv 23 ani, toți originari din județul Timiș, sunt bănuiți de oamenii legii din Bistrița-Năsăud că, zilele trecute, ar fi sustras mai multe bunuri din două societăți comerciale de pe raza localităților Colibița, respectiv Prundu Bîrgăului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud (IPJ BN), cei patru au fost descoperiți la scurt timp după comiterea faptelor.

În cauză, s-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Potrivit IPJ BN, polițiștii îi vor prezenta pe aceștia Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat, în valoare totală de peste 1.600 lei, a fost recuperat în totalitate, mai precizează sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.