Procurorii au deschis dosar penal în cazul femeii din Salva, infectată cu coronavirus

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud au deschis un dosar penal în cazul femeii din Salva, infectată cu CoVid-19. Dosarul a fost deschis IN REM, sâmbătă, chiar în ziua în care femeia a primit rezultatul testului medical.

 

Potrivit datelor publicate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud, femeia a fost internată, pe 15 martie, în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa, cu simptome de febră şi tuse iritativă, primele simptome avându-le la domiciliu pe 5 martie.

Pe 20 martie, starea pacientei s-a agravat brusc, astfel că a fost transferată la secţia ATI a SJU. Aceasta a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost transferată la Spitalul de boli infecţioase Cluj-Napoca.

La internare, pacienta a declarat că nu ştie să fi fost în contact cu persoane diagnosticate cu COVID-19 sau cu persoane întoarse recent din străinătate şi nici nu a călătorit în ultimele 14 zile în străinătate„, se menţionează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.