Robert Sighiartău: Dragnea-Vâlcov-Orlando aruncă un val de scumpiri peste 2019! Cetățenii nu vor uita și nu vor ierta

Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, critică ultimele decizii ale ministrul Finanțelor, Orlando Eugen Teodorovici, cu privire la instituirea taxei pe lăcomie care va fi plătită de bănci, despre care spune că va genera, în anul care urmează, un val de scumpiri și inflație.

 

Deputatul Robert Sighiartău susține că în 2019, românii vor avea parte de inflație și majorări de prețuri, după ce ministrul Finanțelor recurge la politici fiscale iresponsabile.

Dragnea-Vâlcov-Orlando aruncă un val de scumpiri peste 2019. Ați auzit de taxa pe inflație? Asta vor să introducă de fapt Orlando, Vâlcov și Dragnea când se năpustesc cu biruri pe Robor, noul țap ispășitor. Inflație pe care tot ei au aprins-o și au alimentat-o prin politici iresponsabile.

Știți cum vine asta? E ca și cum cei care pun focul strigă apoi că-l sting, dar îl aprind și mai tare.

Cine aplaudă aceste taxe ale socialismului sud-american (să nu uităm că vor să suprataxeze și companiile din energie și Telecom) ar fi bine să se uite la propriile buzunare. Tocmai aceste biruri le vor goli în 2019.

La toate acestea adăugați și loviturile pe care le dau, iarăși, Pilonului 2 de pensii cu un elan comunistoid„, a scris pe pagina sa de Facebook, Robert Sighiartău.

De criticile liberalului nu a scăpat nici Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și aliatul PSD, dar nici UDMR.

Între timp Tăriceanu, girează prin tăcere seniorială fiscalitatea tovarășilor săi pesediști care va nenoroci companii, firme private, locuri de muncă și veniturile românilor.

Domnilor de la UDMR, jihadul fiscal anunțat cu o zi înaintea moțiunii nu alege: va lovi în toți cetățenii, inclusiv în cei de etnie maghiară! Nu exista nicio scuză să mai cauționați această guvernare falimentară, față de cei care v-au trimis în Parlament”, le transmite deputatul bistrițean.

Cetățenii nu vor uita și nu vor ierta când va veni momentul votului„, avertizează Robert Sighiartău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.