Robert Sighiartău, reacție dură la bilanțul premierului Dăncilă: Învelit cu minciuni! Imaginea unei guvernări paralele

Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, a recționat dur pe Facebook la adresa premierului Viorica Dăncilă, după ce aceasta a prezentat, luni, bilanţul Executivului la şase luni de la guvernare, spunând că veniturile la buget în semestrul I al anului 2018 au fost de 132 miliarde lei, mai mari cu 12% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2017, când veniturile au fost de 117,2 miliarde lei.

 

În opinia secretarului general al PNL, bilanțului prezentat de premier este unul al „nimicului învelit în minciuni„.

Cel mai incompetent premier, Viorica Dăncilă, s-a încumetat să-și citească bilanțul nimicului – șase luni de guvernare după bunul plac al lui Dragnea. Rezultatul lecturii doamnei Dăncilă a fost un șir plicticos de minciuni și imaginea unei guvernări paralele cu realitatea și problemele României„, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Potrivit deputatului bistrițean, guvernarea PSD-ALDE duce economia de râpă prin îndatorarea tot mai mare a țării pentru importuri, deficite sporite de la un trimestru la altul, inflație, numărul kilometrilor de autostradă nu a crescut, iar nivelul fondurilor europene este unul „rușinos de mic„.

Așa se întâmplă când ambalezi nimicul într-un bilanț: cazi în ridicolul cel mai profund. Toată propaganda din lume nu te poate ajuta, dacă ridicolul mai înseamnă ceva pentru premierul PSD-ALDE și pentru cel care o ține de sfori„, a conchis Robert Sighiartău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.