Spitalul Județean de Urgență Bistrița, dotat cu un nou aparat ultraperformant! Investiția se ridică la 30.000 de euro

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița a ajuns primul ecograf ultraperformant care a intrat în dotarea Secției de Cardiologie. Aparatura a costat 30.000 de euro, investiție ce aparține Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

 

Administrația județeană din Bistrița-Năsăud a făcut o nouă investiție în aparatură ultraperfomantă, care a ajuns de data aceasta în secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Este vorba de primul ecograf pentru ecografii cardiace, în valoare de 30.000 euro.

O nouă investiție a Consiliului Județean ajunge în secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Este vorba de primul ecograf ultra performant pentru ecografii cardiace care intră în dotarea secției de Cardiologie, în valoare de 30.000 euro, a anunțat Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud.

Anual în Spitalul Județean de Urgență Bistrița ajung peste 2.000 de bolnavi care beneficiază de serviciile secției de Cardiologie.

 

Potrivit specialiștilor, ecocardiografia sau ecografia cardiacă este una dintre cele mai importante tehnici noninvazive de a diagnostica, manageria sau urmări bolile de inimă. Este o investigație cu acces facil, care se poate realiza la patul pacientului, este nedureroasă și oferă rezultate în timp real. Investigația poate fi repetată ori de câte ori este nevoie.

 

Recent, în dotarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița a intrat și un aparat cu ajutorul căruia se realizează investigații paraclinice de măsurare a densității osoase, care dă posibilitatea pacienților să aibă la dispoziție o nouă investigație medicală paraclinică – Osteodensitometrie DEXA.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.