Tânărul care a accidentat grav copilul de 5 ani din Florești, reținut!

Tânărul din Rodna care, vineri, a accidentat grav un copil de doar 5 anișori, în Florești, iar apoi a fugit de la locul accidentului, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Potrivit IPJ BIstrița-Năsăud, polițiștii Serviciului Rutier au dispus, vineri seara, reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 ani din Rodna, care a fost urmărit și prins de polițiștii rutieri din Năsăud și cei de la Secția 6.

Acesta a plecat de fața locului după ce a accidentat grav un copil de 5 ani, în localitatea Florești. A fost identificat la scurt timp și depistat pe raza orașului Năsăud, însă nu a oprit la semnalele polițiștilor fiind urmărit și prins în localitatea Feldru.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, vehiculul pe care îl conducea avea număr fals, iar el nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care acesta face parte. Totodată, este cercetat și pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În prezent se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

UPDATE: Copilaș de 5 anișori din Bistrița-Năsăud, rănit grav de un motociclist care a fugit de la locul accidentului! A fost găsit și dus la Poliție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.