Tentativă de suicid: Un bărbat a sărit de la etajul 4 al unui apartament din Bistrița! Rănită a fost și concubina sa, polițistă. Ce mesaje a lăsat bărbatul

Un bărbat originar din București, dar care locuiește în Bistrița de circa doi ani, a sărit, miercuri după-amiază, din apartamentul de la etajul 4, în care locuia împreună cu concubina sa, polițist , angajata compartimentului de analiză. La scurt timp, în apartamentul în care cei doi locuiau împreună, a avut loc o explozie polițista, dar și alte persoane aflate în zonă, printre care și o gravidă, au fost rănite de materialele sărite în urma exploziei.

 

Bărbatul din București se pare că suferea de o depresie severă din cauza unor eșecuri pe care le suferise în utima perioadă. Mai mult, înainte de a se muta la Bistrița, acesta a trecut printr-un divorț dureros, după o căsătorie care nu a mers deloc și din care a rezultat și o fetiță care suferă de un handicap sever.

Venit la Bistrița, bărbatul a încercat să își refacă viața. Evident a încercat să își caute un loc de muncă, dar fiind adeptul concursurilor fără pile și alte intervenții, bărbatul a înregistrat noi eșecuri. Așa au apărut discuțiile în noua sa familie și lucururile au început să scârțâie.

În final, bărbatul a decis să își încheie socotelile cu viața. Da nu a vrut să plece singur, dincolo. Miercuri, și-a așteptat concubina, care se reîntorcea dintr-o excursie din Moldova împreună cu fiica ei. Bărbatul le-a urmărit pe cele două până când au intrat în scară, apoi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului. Înainte însă, bărbatul a realizat o instalație improvizată care să declanșeze o explozie provocată de gaz, încercând astfel să provoace și rănirea soției și a fiicei sale. Când a sărit, bărbatul a strigat „Adio iubita!” și s-a aruncat în gol! A aterizat pe o porțiune de pâmânt pe un petec cu iarbă.

După ce salvatorii au fost apelați prin 112 și au ajuns la fața locului, bărbatului i s-a acordat primul ajutor. Lângă acesta se afla concubina, dar și alți martori.

Fata femeii, în vârstă de 17 ani, a urcat până în apartament. Când a ajuns la ușă și a apăsat pe clanță, a simțit un fir, așa că a fugit pe scări. În acel moment a avut loc o explozie puternică în apartament, urmată de un incendiu. Ușa de la intrare, geamurile și bucăți de tencuială au sărit care încotro, iar o parte  au ajuns exact în locul în care se aflau salvatorii, concubina sa și ceilalți martori, oamenii find astfel răniți ușor.

 

În urma exploziei de pe strada Împăratul Traian au rezultat 3 victime. Două victime de sex feminin dintre care o gravidă, și o victimă de sex masculin. Ele prezentau multiple traumatisme și plăgi. Au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele SAJ și au fost transportate la spital pentru mai multe investigatii și tratamente de specialitate„, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a ajuns la spital, în stare deosebit de gravă, inconștient și intubat

Poliția a deschis o anchetă.

În această după-masă, am fost sesizați prin 112, despre faptul că, în municipiul Bistrița, un bărbat a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuințe. Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o acțiune intenționată, iar în urma căzăturii, bărbatul de 50 de ani din București a fost grav rănit; Ulterior, în apartamentul din care s-ar fi aruncat bărbatul a avut loc o explozie, în urma căreia trei persoane au fost rănite.

În aceste momente, polițiștii de investigații criminale, împreună cu criminaliști efectuează cercetarea locului faptei, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, Camelia Strungari, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns trei persoane:

– un bărbat de 51 de ani, în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, intubat;
– un bărbat de 30 de ani, surprins de suflul exploziei din blocul de locuințe, cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg;
– o femeie de 43 de ani, de asemenea surprinsă de suflul exploziei, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.
Cei trei pacienți se află în curs de investigații și tratament.

Bărbatul care a încercat să se sinucidă a lăsat și câteva scrisori de adio prin care a încercat să își explice gestul. Scrisorile respective sunt adresate unor persoane mai apropiate lui, dar și concubinei sale.

Când vei citi această scrisoare  toate socotelile mele cu viața sunt încheiate  și datoriile TALE FAȚĂ DE MINE SUNT  PLĂTITE !!

Am ales să PLEC CUM AM VRUT EU, NU CUM AI CERUT TU, CU OCAZIA ASTA AI AFLAT CE REPREZINTĂ AFIRMAȚIA :

„EU NU AM CE PIERDE”, dar tu vei pierde tot : COPIL, CASĂ, BANI,  LINIȘTE SERVICIU.

ACEL MOTTO : FEREȘTE-TE DE  FURIA OMULUI RĂBDĂTOR , a fost un avertisment un strigăt, o durere … Ai ignorat toate semnalele mele, toate strigătele de nemulțumire,  toate… toate încercările  plângerile solicitările… TOT!”, sunt cuvintele adresate concubinei sale.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.