Trei bărbați din Bistrița-Năsăud, trimiși în judecată pentru tentativă de omor! Doi dintre ei au fost la un pas să-și ucidă fratele

Trei bărbați din Bistrița-Năsăud au fost trimiși în judecată, în luna martie, sub acuzații de tentativă de omor, în două dosare. Doi dintre aceștia au fost la un pas să își omoare fratele în bătaie. În ambele cazuri, faptele s-au petrecut în vara anului trecut.

 

Unul dintre cei trei bărbați este Neculai Dobrin, care a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud la începutul lunii martie, pentru tentativă de omor, după ce l-a lovit cu un topor pe un alt bărbat.

Potrivit procurorului Adrian Briciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în noaptea de 22 spre 23 iulie 2018, Neculai Dobrin l-a urmărit pe S.P. în timp ce se deplasa pe raza localității Orosfaia, comuna Milaș, după care l-a lovit în mai multe părți ale corpului cu un topor pe care în avea asupra sa.

Agresorul i-a produs victimei sale leziuni traumatice vindecabile în 38 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

Neculai Dobrin a fost trimis în judecată sub control judiciar.

 

În cel de-al doilea dosar care a ajuns pe rolul Tribunalului Bistrița-Năsăud, au fost trimiși în judecată, la finele lunii martie, doi frați din Rodna.  Este vorba despre Călin și Lăcătuș Daniel, care sunt acuzați de tentativă de omor prin violență în familie. Aceștia se află de asemenea sub control judiciar.

Potrivit procurorului Arian Briciu, pe 13 iunie 2018, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, cei doi, aflându-se în curtea locuinței comune, i-au aplicat fratelui lor lovituri repetate cu obiecte contondente în regiuni vitale ale corpului.

Leziunile traumatice i-au pus victimei viața în primejdie și au necesitat 70-75 de zile de îngrijiri medicale, mai arată purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.