Un automotor cu trei vagoane CFR, deraiat în Bistrița-Năsăud! TRafic feroviar blocat

Un automotor cu trei vagoane CFR, în care nu erau călători a deraiat pe o magistrală de cale ferată în județul Bistrița-Năsăud. Incidentul nu s-a soldat cu victime, însă traficul feroviar a fost oprit.

 

Traficul feroviar este oprit pe magistrala de cale ferată 400, întrucât un automotor fără călători, care se deplasa pentru a fi supus unor reparaţii, a deraiat între Mărișelu şi punctul de oprire Domneşti, aproape de pasaj,  în judeţul Bistriţa-Năsăud, transmite ISU Bistrița-Năsăud. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Trenul implicat in incident este un automotor cu 3 vagoane care apartine de CFR, se deplasa pe ruta Satu Mare – Brașov.

În tren se afla doar mecanicul de tren. Au deraiat osiile 5 si 6, situate aproximativ la mijlocul garniturii, conform informațiilor primite de la fata locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Din ultimele informații, se actionează pentru repunerea trenului pe calea ferată. Din cauza incidentului, două trenuri de calatori sunt anulate, iar în momentul de față se caută rute alternative pentru celelalte trenuri de călători. În sprijinul echipei de lucrători aparținând CFR, a fost trimis echipajul de descarcerare grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.