Un bărbat din Sângeorz Băi s-a dus după lemne și s-a ales cu un picior rupt

Un bărbat din Cormaia, localitate componentă a orașului Sîngeorz Băi, s-a ales cu un picior rupt, după ce luni în jurul prânzului s-a autoaccidentat pe un drum forestier.

 

Conform ISU Bistrița-Năsăud, incidentul s-a petrecut în zona unei păduri din zona Cormăița a localității Cormaia, în timp ce bărbatul, în vârtsă de 43 de ani, transporta cu un cal niște țăruși pentru a împrejumui un teren din gospodărie. Se pare că bărbatul s-a împiedicat de lanțul cu care erau legați țărușii, care i s-a răsucit pe lângă picior, iar lemnele s-au răstunat, rănindu-l.

Barbatul a fost scos de sub lemne constient de un echipaj de pompieri care a ajuns la fața locului. Acesta prezenta o suspiciune de fractură la nivelul unui picior, astfel că a fost preluat de echipajul medical SAJ BN care a ajuns la locul incidentului și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii din Sîngeorz Băi fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul de 43 de ani s-a accidentat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.