Un tânăr din Năsăud a ajuns după gratii după ce a primit o condamnare cu executare

Un tânăr din orașul Năsăud a ajuns după gratii, după ce a fost condamnat, marți, definitiv la 2 ani, 5 luni și 10 zile de magistrații Curții de Apel Cluj. În urmă cu aproximativ doi ani, acesta a produs un accident de circulație soldat cu moartea victimei, ulterior fugind de la locul faptei.

 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, miercuri 6 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud împotriva unui tânăr de 21 de ani din aceeași localitate.

Acesta a fost condamnat la 2 ani, 5 luni și 10 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În noiembrie 2018, tânărul a fost condamnat pe fond de magistrații de la Judecătoria Năsăud la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni închisoare cu suspendare. Familia victimei, dar și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud au atacat sentința în apel, la Curtea de Apel Cluj, unde pedeapsa a fost redusă cu aproximativ 5 luni, însă magistrații au decis ca aceasta să fie cu executare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.