UPDATE: Bărbatul din comuna bistrițeană Coșbuc, dispărut în urmă cu șase zile, a fost găsit la zeci de kilometri de casă

Bărbatul de 66 de ani din comuna bistrițeană Coșbuc, care a dispărut în urmă cu șase zile, este în continuare de negăsit. Localnicii presupun că acesta ar fi căzut în apele învolburate ale Sălăuței, de pe o punte. Opt echipaje de pompieri și voluntari răscolesc malurile râurilor Sălăuța și Someș în căutarea bărbatului. 

 

UPADTE:

În urmă cu puțin timp, bărbatul de 66 de ani din comuna bistrițeană Coșbuc, dat dispărut la finele săptămânii trecute, a fost găsit în apropiere de localitatea Florești (comuna Nimigea).

Persoana dată dispărută în acest sfârșit de săptămână, a fost găsită în apropierea balastierei din localitatea Florești. Un echipaj de pompieri militari, a intervenit pentru evacuarea persoanei (decedată) din apă, în vederea predării acesteia Serviciului de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei„, anunță ISU Bistrița-Năsăud.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii militari și cei de la serviciile de voluntari pentru situații de urgență, precum şi localnicii au efectuat căutări în ultimele zile, în speranța că îl vor găsi pe bărbatul de 66 de ani. Acesta a fost văzut ultima dată sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, în centrul comunei, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre el.

Înainte de a dispărea, se pare că bărbatul participase la o înmormântare și la o nuntă, unde se presupune că ar fi consumat băuturi alcoolice. În drumul său spre casă, el avea de traversat o punte, astfel că localnicii, după ce au fost alertați de familia bărbatului fiindcă nu a mai ajuns acasă, s-au gândit la ce e mai rău și au alertat autoritățile. Cu toate eforturile depuse, bărbatul este și la această oră de negăsit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, căutările continuă, acestea fiind efectuate de șapte echipaje de voluntari SVSU locale și de un echipaj de pompieri de la secția Năsăud.

Căutările se efectuează pe raza localităților tranzitate de râurile Sălăuța și Someș. La misiunea de căutare participă șapte servicii voluntare și un echipaj de pompieri de la secția Năsăud„, precizează reprezentanţii ISU BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.