Bistrițeanul Daniel Suciu, care ocupă în prezent funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, va candida la funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

 

Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor. Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD”, a declarat vicepremierul Daniel Suciu.

Congresul extraordinar al PSD pentru alegerea președintelui, președintelui executiv și a secretarului general va avea loc pe data de 29 iunie.

Congresul se va desfășura la Sala Palatului din București și sunt așteptați să participe între 3.000 și 4.000 de delegați.