FOTO: Accident grav de circulație sub pasarela din Bistrița! Un bărbat și-a pierdut viața

Un accident grav de circulație a avut loc marți seara în municipiul Bistrița. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul acestuia și a intrat în stâlpul de susținere a pasarelei din apropierea ISU Bistrița-Năsăud. Timp de aproximativ o oră s-au luptat medicii s-au luptat să îi salveze viața, fără succes însă. Locul în care bărbatul a pierit în această seară, este același în care în urmă cu câteva luni și-a pierdut viața un tânăr.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.30 , la pasarela de lângă sediul ISU Bistrița-Năsăud. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu autoturismul, în plin, de stâlpul de susținere al pasarelei.

Salvatorii l-au găsit pe bărbat încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului. Acesta era inconștient, în stop cardio-respirator și cu un picior amputat, în urma descarcerării. Timp de o oră echipajele de medicale au încercat să resuscuteze victima, însă fără succes.

Echipajele de pompieri au găsit la locul intervenției o victimă (bărbat în vârstă de 55 de ani), în stop cardio respirator. Aceștia au extras victima în cinci minute, deoarece accidentul a avut loc în apropierea unității de pompieri, și au predat-o echipajului de terapiei intensivă aflat la fața locului. Timp de o oră i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel declarandu-se decesul la fața locului„, a transmis Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează verificări, urmând a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului tragic.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de deplasare și a intrat in coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei de pe strada Industriei. Polițiștii efectuează cercetarea la fata locului, urmand a fi stabilite cauza și imprejurarile in care a avut loc accidentul„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

În acealași loc, la începutul lunii decembrie a anului trecut, un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața. Despre acest eveniment, Realitatea de Bistrița a scris AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.