FOTO: Bărbat din Bistrița-Năsăud, găsit mort pe un drum forestier din Pasul Rotunda din Munții Rodnei

Descoperire macabră, joi, în pasul Rotunda, din județul Bistrița-Năsăud! Un bărbat a fost găsit fără suflare, pe un drum forestier. Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani a fost găsit pe un drum forestier în Pasul Rotunda. În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimise echipaje SAJ, SVSU Rodna, Salvamont, dar și o șenilată a ISU Bistrița-Năsăud, deoarece zona respectivă este una greu accesibilă.

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, ci doar să îi constate decesul.

Echipajul medical împreună cu SVSU Rodna a găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de 38 de ani. Acesta nu prezenta semne vitale, astfel declarându-se decesul la fața locului„, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Se pare că bărbatul găsit decedat este un cioban, care locuia în cătunul Ivăneasa, comuna Ilva Mare. El a fost găsit de un coleg care a alertat autoritățile. Cauza probabilă a decesului pare să fie un infract miocardic.

Polițiștii vor efectua cercetările necesare stabilirii cu exactitate a împrejurării în care a survenit decesul.

„Astăzi, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul ca, intr-o zona greu accesibila, pe raza comunei Șant, a fost găsită o persoană decedată.

La fata locului, polițiștii au identificat persoana in cauza ca fiind un bărbat de 34 de ani, din Ilva Mare. Cadavrul nu prezintă semne vizibile de violenta, însă va fi dispusa necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

In continuare, polițiștii Secției 7 Politie Rurală Sângeorz Bai efectuează cercetări care vor stabili toate împrejurările in care a avut loc evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

SURSĂ FOTO: Facebook SALVAMONT BISTRITA-NASAUD

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.