Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a găsit sfârșitul după o plimbare cu un ATV. Într-o clipă de neatenție, bărbatul a pierdut controlul ATV-ul și s-a răsturnat. Din nefericire însă, acesta a suferit răni foarte grave, fiind găsit de medici în stop cardiorespirator. 

Accidentul s-a produs joi seara, în jurul orei 20:00, pe raza localității Sâniacob din Bistrița-Năsăud.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în accident a fost implicat un bărbat de aproximativ 63 de ani. La fața locului au fost direcționate două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă. Când au ajuns la locul accidentului, echipajele medicale au constatat că bărbatul se află în stop cardiorespirator, și au început de îndată protocolul de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit și polițiștii care au stabilit circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

”Din primele verificări, efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, pe raza localității Sâniacob, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitate, care conducea un ATV, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul acestuia, a lovit un capăt de pod, după care s-a răsturnat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

FOTO: IPJ BISTRIȚA-NĂSĂUD