Doi bărbați din localitatea bistrițeană Șanț au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident stupid. Unul se afla pe bicicletă și l-a lovit pe celălalt în timp ce ieșea din curtea casei. Acesta din urmă a fost grav rănit și a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca.

 

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și elicopterul SMURD de la Baza Aeriană Jibou au intervenit în localitatea Șanț la un accident, unde un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost accidentat de un biciclist. Din primele informații, victima era inconștientă.

Victima a fost predată elicopterului SMURD care o va transporta la un centru de trauma din municipiul Cluj-Napoca„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc pe drumul comunal Cârțibav din localitatea Șanț. La locul accidentului au intervenit polițistii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi.

Ambii bărbați au fost răniți.

Conform primelor date, un barbat de 70 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 72 de ani, care ar fi ieșit din curtea imobilului. În urma accidentului, cele două persoane implicate au fost rănite și transportate la spital„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud