Patru persoane au ajuns duminică la spital, după ce două autoturisme au colizionat la intersecția DJ 151 cu DN 17, în localitatea Șintereag din județul Bistrița-Năsăud. Două dintre acestea au fost rănite grav, acestea prezentând traumatism de coloană. 

 

 

Un accident rutier s-a petrecut în localitatea Șintereag, unde două autoturisme au intrat în coliziune. În cele două autoturisme se aflau cinci persoane.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de pompieri, unul de prim ajutor SMURD, și un achipaj de ambulanță.

Patru persoane au fost transportate la spital, două fiind rănite mai grav.

La accidentul din Șintereag au fost implicate cinci victime.  Patru  victime vor fi transportate la UPU SMURD  Bistrița, dintre care două  cu traumatism de coloană și două  cu leziuni minore„, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Poliției Beclean efectuează cercetări pentru a stabili cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

În urma primelor verificări și măsurători, efectuate la fața locului de polițiștii din Beclean, a rezultat faptul că pe raza localității Șintereag, un bărbat de 29 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe DJ 151, la intersecția cu DN 17, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Beclean, care circula pe direcția Bistrița-Beclean.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din auto condus de bărbatul din Beclean. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.