Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a ales cu dosar penal, după ce și-a agresat iubita. În plus, acesta nu mai are voie să se apropie de femeie, din cauză că polițiștii au emis un ordin de protecție pe numele său.  

 

Încă un caz de violență în familie se adaugă celor existente pe masa oamenilor legii din Bistrița-Năsăud. Joi, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Albeștii Bistriței, și-a agresat fosta iubită, cu 20 de ani mai tânără decât el.  Femeia, originară din localitatea Lechința, unde de altfel a avut loc agresiunea, nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat Poliția.

Polițiștii l-au identificat pe acesta ca fiind un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Albeștii Bistriței și au stabilit faptul că, în timp ce se afla pe raza localității Lechința, în apropierea unui imobil, ar fi agresat-o pe tânără„, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Totodată, ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  violență în familie.