Un bărbat de 47 de ani din municipiul Bistrița a ales să își încheie socotelile cu viața, luni dimineața fiind găsit spânzurat la marginea unei păduri. Acesta este cel de-al treilea caz de suicid petrecut în mai puțin de 48 de ore pe raza județului Bistrița-Năsăud. 

Luni dimineața, în jurul orei 08:30, polițiștii bistrițeni au fost alertați de către un tânăr din Bistrița cu privire la faptul că tatăl său a plecat de la domiciliu amenințând că se sinucide.

Polițiștii de la Urmăriri, împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat căutări, iar în urmă cu aproximativ 30 de minute, din păcate, bărbatul a fost găsit spânzurat, la marginea unei păduri din dealul Sigmirului, în apropiere de municipiul Bistrița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, în continuare va fi dispusa necropsia și se vor efectua cercetări pentru a stabili motivele care au stat la baza unei astfel de decizii.

Acesta este cel de-al treilea caz de suicid petrecut la nivelul județului Bistrița-Năsăud în mai puțin de 48 de ore.

Duminică, alți doi bărbați au ales să își încheie socotelile cu viața în același mod, spânzurându-se.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 69 de ani, a fost găsit spânzurat în locuința sa de pe raza localității Prundu Bârgăului și, deși medicii au reușit să îl stabilizeze și l-au transportat la spital, în cele din urmă bărbatul a decedat. Cel de-al doilea caz s-a petrecut tot duminică, la o stână de pe raza localității Budacu de Jos, unde a fost găsit tot spânzurat un alt bărbat de 60 de ani.

În plus, tot duminică, între localitățile Fiad și Romuli din Bistrița-Năsăud a fost găsit cadavrul decapitat al unui bărbat ce fusese dat dispărut de la domiciliu de mai bine de 10 zile.

În toate aceste cazuri se efectuează cercetări, oamenii legii urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-au produs aceste evenimente.