Un tânăr din Piatra Neamț, care a atacat două femei în plină zi și le-a furat lănţişoarele de aur de la gât, a fost reținut de polițiști și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Victimele tâlharului au fost două bistrițence de aproape 70 de ani.

”În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că, în data de 8 septembrie, în jurul orei 13.20, acesta i-ar fi smuls lănţişorul din aur, pe care-l avea la gât, unei femei de 69 de ani, din Bistriţa. De asemenea, la data de 22 septembrie, în jurul orei 15.00, i-ar fi smuls lănţişorul din aur unei alte femei de 66 de ani, din Bistriţa, și i-ar fi sustras și medalionul, după care a fugit”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa au reușit să îl identifice pe cel bănuit de comiterea faptei, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Piatra Neamț. Acesta a fost prins și reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii au găsit asupra tânărului medalionul reclamat ca fiind sustras şi continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

În prezent, tânărul se află în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud şi va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud